Kinderburgemeester en yoga in 'Let's Go!'

Let's Go_2015-10-12Vrijdag begint jouw herfstvakantie swingend met Kim en Joey bij ‘Let’s Go!’ Tussen 18.00 en 19.00 uur draaien ze jouw favoriete nummers, ontvangen ze gezellige gasten en laten ze jou weten wat je allemaal de komende herfstvakantie voor leuks kan gaan doen. Kim en Joey krijgen weer bezoek van Vince onze kinderburgemeester. Je hoort wat Vince allemaal heeft gedaan de afgelopen maanden en wat zijn de plannen zijn voor de komende tijd.

Het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Wat weet jij over yoga? Vrijdag hoor je van Aletta  er alles over. Wat is yoga eigenlijk? Moet je er lening voor zijn? En waar is het goed voor? Heb jij een vraag voor Vince of Aletta ? Dat kan! Je vraag kan natuurlijk naar ons mailen, achterlaten op facebook of instagram en je kan ook bellen tijdens de uitzending of even mee chatten. Langskomen en live je vraag stellen kan natuurlijk ook.

Over 2 weken, 30 oktober, is het weer tijd voor ‘Danielle’s Kinderkeuken’ met Danielle Jonker. Heb jij een vraag voor Danielle over eten? Wil je weten wat je kan doen met een pompoen? Maakt je moeder niet zo’n lekker lunchtrommel klaar? Wil jij binnenkort uitdelen op school maar je weet niet wat? Stuur dan je vraag naar info@daniellejonker.nl en wie weet kom jij 30 oktober wel bij ons in de studio iets lekkers maken en wordt jouw vraag beantwoord.

Natuurlijk kan je vrijdag ook weer lekker mee kletsen via de chat, je kan bellen naar de studio of nog leuke gewoon weer even langskomen! We beloven dat het weer een gezellig feestje gaat worden! Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

 

Gepubliceerd: 11 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×