Annamarie: 'Nooit met tegenzin naar de studio'

Annemarie NoodhoekElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week programmamaakster Annamarie Noordhoek aan het woord. De bloemiste maakt met Adrie de Rooij samen een leuk, gevarieerd, chill christelijk jongerenprogramma, ook voor niet christelijke mensen.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 16 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×