Footgolfen met ‘Halte Zwarteweg’

Swer ElbertsenDonderdag 19 november verzorgen de mensen van het activiteitencentrum Heliomare Aalsmeer om 18.00 uur weer een nieuwe uitzending van het informatieve programma ‘Halte Zwarteweg’. Deze keer kunt u luisteren naar een interview met footgolfspeler Swer Elbertsen. Hij vertelt uitgebreid over deze nog vrij onbekende sport. Zo legt hij de spelregels uit en praat u bij over de nationale en internationale toernooien die gespeeld worden.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×