'Let's Go' op meidentoer

Let's Go8Zaterdag 21 november is het Eurovision Junior Songfestival en vrijdag hoor je daar alles over bij ‘Let’s Go’. Natuurlijk hoor je de Nederlandse inzending van Shalissa voorbij komen. Kim en Joey zijn ook ontzettend benieuwd wie jij denkt dat gewinnen! Dus laat het ons weten via mail, facebook, twitter of instagram. Nog leuker als je langs komt in de studio of even belt tijdens de uitzending.

Meidenuitzending
Ook komt Kirsten vrijdag langs. Zij gaat alles vertellen over de ‘Girls Night Out’ in Studio’s Aalsmeer. Die avond is er een echte Girls Night Out in Studio’s Aaalsmeer en kan er gekeken worden naar de nieuwe meidenfilm ‘Fashion Chicks‘. Het belooft een gezellige avond te worden met leuke standjes, fashion en heel veel andere leuke meidendingen en Let’s Go doet daar verslag van in een speciale ‘meidenuitzending’ van ‘Let’s Go’! Natuurlijk wil jij hier ook bij zijn! Kim en Joey mogen twee kaartjes weggeven voor echte Fashion Chicks. Wat moet je doen? Ga je naar de Facebookpagina of de Instagram van ‘Let’s Go’, tag je beste vriendin en laat ons weten waarom jullie echte Fashion Chicks zijn en waarom jullie deze avond niet mogen missen! Kortom genoeg redenen om deze maand lekker te luisteren naar ‘Let’s Go’ bij Radio Aalsmeer.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 november 2015 om 22:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×