‘Door de Mangel’ met Erik de Rijk

Erik de RijkAfgelopen maandag was Marco den Haan te gast in ‘Door de Mangel’. De 102e gast vertelde een professioneel, zorgzaam, trouw en sociaal persoon te zijn. De oud-eigenaar van Bon Ami vertelde zijn overleden vader als idool te zien. De ‘papa’ van de jeugd in Aalsmeer-Oost en Kudelstaart heeft een financiële achtergrond, maar voelt zich tussen de jongeren als een vis in het water.

Ook Marco droeg een nieuwe gast voor en koos voor Erik de Rijk. De eigenaar van schoenenhuis Henrita en ‘vogelfotograaf’ is de zwager van Marco en werkt zijn leven lang in de schoenenbranche. Den Haan wil graag weten of hij nooit iets anders heeft gewild. Dit en veel meer kunt u komende maandag vanaf 19.00 uur horen in ‘Door de Mangel’ dat wordt gepresenteerd door zus en broer Mylène en Elbert.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Gepubliceerd: 16 november 2015 om 22:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×