Sinatra 100 jaar

Frank SinatraZaterdag bij ‘Sem op Zaterdag’ aandacht voor de deze week 100 jaar geleden geboren Frank Sinatra oftewel ‘The Voice’. Naast Sinatra ook nummers van de andere leden van het door hem opgerichte “Rat Pack” t.w. Dean Martin en Sammy Davis jr. plus een andere zanger die hier niet bij misstaat: Andy Williams. De gevarieerdheid van hun repertoire komt tot zijn volle recht. Tevens een vreemde eend in de bijt nl. Roger Whittaker, maar dit vanwege een andere activiteit van Sem a.s. zondag. Kortom weer een luisterenswaardig uurtje als afsluiting van de zaterdagmorgen.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 22 november 2015 om 22:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×