Down for Dummies in ‘VAC’

Logo_VAC_Casette-150x150Ook komende vrijdag uiteraard naast de gebruikelijke vrolijke muziek weer diverse leuke items in het ‘Vrijdagavondcafé’. Deze week onder andere Annemarie Meijer, zij was afgelopen weken met deelneemster Britt te zien bij BNN’s Down for Dummies. Verder een reportage met bekendmaking van de eindopbrengst van het galadiner van handbalvereniging FIQAS. En natuurlijk is er ook weer de wekelijkse Twitterhit waarmee je twee kaartjes kunt winnen voor een film. Het thema voor de Twitterhit is deze week: KOUD. Weet jij een nummer met KOUD in de titel of een nummer dat met KOUD te maken heeft? Geef maar door via Twitteraccount: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina. Ron presenteert deze week samen met Deborah die meteen haar social media rubriek om exact 22.22 uur presenteert.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×