Girls Night in ‘Let’s Go’

Let's Go8Vrijdag staat ‘Let’s Go’ helemaal in het teken van de ‘The Girls Night Out’ bij Studio’s Aalsmeer. Kim en Joey zijn live aanwezig bij deze meidenavond die vol in het teken staat van de nieuwe meidenfilm ‘Fashion Chicks’. Alles komt deze avond voorbij zetten; de nieuwste trends op gebied van make up, de leukste kapsel en leuke fashion tips. We gaan alcohol vrije cocktails maken en natuurlijk proeven met Danielle en onze ‘Let’s Go’ reporters staan bij de rode loper om bezoekers te vragen naar hun grootste fashion blunder!

Luisteren moet je zeker want Kim heeft ook nog een interview met niemand minder dan Pip Pellens, die de hoofdrol speel in ‘Fashion Chicks’. Pip ken je natuurlijk ook als Wiet in ‘Goede Tijden Slechte. Kim krijgt hulp van Britt, samen gaan zij Pip interviewen en dat mag je zeker niet missen!

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×