‘That’s Life’ spaart dopjes

kngfIn het programma ‘That’s Life’ is maandelijks aandacht voor gezondheid, lifestyle en maatschappelijk nieuws in de breedste zin des woords. Komende donderdag vanaf 20.00 uur aandacht voor de dopjesactie van Fred de Bruin en Anouk van Egmond voor het KNGF. Ook Aalsmeers Harmonie komt langs en Janna van Zon zet een kunstenaar in het zonnetje, deze maand is dat Bob van den Heuvel. Tenslotte zal presentatrice Jenny Piet in de rubriek over de Vrijwilligerscentrale deze maand aandacht besteden aan…. Radio Aalsmeer!

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×