Elly van Amstel als co-presentatrice

Elly van AmstelVrijdag de 13e wordt een bijzondere avond op Radio Aalsmeer. Het is gelukt om radiolegende Elly van Amstel te strikken om eenmalig ‘The Friday Zone’ mee te presenteren. Presentator Robin Schouten: “Deze vrouw heeft een enorme radio geschiedenis, heeft gewerkt op zeezenders zoals Radio Monique en Radio 819 en in de jaren 80 bij de bekende Amsterdamse piratenzenders zoals o.a. Octaaf. Vrouwen op de radio waren altijd in de minderheid in die tijd en bijna uniek, daarom vind ik het een eer dat deze geweldige radiostem naar Radio Aalsmeer wil komen.” Van 19.00 tot 21.00 uur zal Elly van Amstel samen te horen zijn met de vaste presentator van The Friday Zone Robin Schouten. Het programma brengt je in de stemming voor het weekend met onverwachts goeie dansklassiekers uit de jaren 70, 80 en 90 maar ook het juiste geluid uit de 00’s en 10’s.

“The Friday Zone” wordt vanaf 5 september iedere vrijdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur.  Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×