Gerard Joling 100e gast in 'Door de Mangel'

20151102_184718Maandag 2 november jl. was het dan zo ver: de honderdste gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer. Zus en broer Mylène en Elbert mangelen iedere week een bekende of onbekende Aalsmeerder of Kudelstaarter. Voor deze mijlpaal zijn zij opzoek gegaan naar een bijzondere gast. Zeer verheugd waren zij dat manager Wino Omtzigt positief reageerde en Gerard afgelopen maandag de studio binnen kwam wandelen. En het werd een zeer vermakelijke uitzending.

Gerard werd op de gebruikelijke manier gemangeld en gaf overal antwoord op. Zo gaf hij aan Aalsmeer één van de meest lelijke dorpen van Nederland te vinden. Wel heeft Joling bewondering voor de hardwerkende Aalsmeerders. Hij omschreef zichzelf in de uitzending als eerlijk, professioneel en melancholiek. Daarnaast vertelde hij dat de kritiek die hij soms krijgt, goed naast zich neer kan leggen.

Ook had de Aalsmeerse zanger nog een tweetal primeurs: na 18 jaar in zijn woning aan de Uiterweg gewoond te hebben, gaat Gerard verhuizen. Waarheen wilde hij, ondanks aandringen, nog niet onthullen. Tevens beloofde de zanger rond de kerst voor de Aalsmeerse ouderen op te treden.

Het interview terugluisteren? Dat kan, klik dan hier.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Gepubliceerd: 2 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×