Let's Go Sint!

Let's Go_2015-11-09Let’s Go staat vrijdag 13 november geheel in het teken van de intocht van Sinterklaas. Kim en Joey maken en er gezellig uitzending van met hulp van Dennis (Nou èn!?). Natuurlijk gaan Dennis en Kim weer contact proberen te leggen met de stoomboot en hopen zij dat ze dit keer wel Sinterklaas aan de telefoon krijgen. Melissa komt langs en gaat met een aantal kinderen iets leuks maken voor Sinterklaas. Uiteraard verteld ze wat je daarvoor nodig hebt en wat je moet doen.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Rick heeft weer een leuke quiz gemaakt voor “Let’s Quiz” en natuurlijk staat deze helemaal in teken van Sinterklaas. Jij kan thuis mee doen met deze leuk quiz en een leuke prijs winnen. Hoe dat precies gaat dat hoor je vrijdag. Ook is er weer heel veel muziek!

Raad het Sinterklaas geluid

Elke week laten Dennis en Kim een sinterklaasgeluid horen tijdens het “Sint & Piet nieuws”. Denk jij te weten wat het geluid is, stuur dan een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl met daarin het antwoord, je naam, leeftijd en telefoonnummer. Op 14 november zal er uit alle goede antwoorden een winnaar worden gekozen. De winnaar wint twee kaartjes voor de sinterklaasvoorstelling “Karel Kok de Pakjeskluis van Sinterklaas” op 28 november in het Crown Theater!

Kan jij niet bij de uitzending zijn, maar wil je wel gezellig mee praten of een nummer aanvragen? Je kan lekker mee kletsen via de chat, je kan bellen naar de studio of nog leuker gewoon weer even langskomen! Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Gepubliceerd: 8 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×