Intocht van Sinterklaas

Sint bij Radio AalsmeerDe burgemeester heeft het zaterdag druk, want na de uitzending van ‘Aalsmeer Politiek’ kan hij direct door naar het centrum van Aalsmeer. Het is dan namelijk eindelijk zover: de aankomst van Sinterklaas in Aalsmeer en Radio Aalsmeer is daar ook bij!

Om 09.00 uur is alles te horen over de intocht van Sinterklaas bij ‘Nou èn!?’ met Dennis en Kim. Naast het programma van de intocht en de nieuwste sinterklaashits, gaan zij ook proberen contact te leggen met de stoomboot voor het laatste nieuws.

Vanaf 13.00 uur zendt Radio Aalsmeer live uit vanaf het Zorgcentrum Aelsmeer waar Sinterklaas zal aankomen. Het Sint-team van Radio Aalsmeer brengt iedereen in gezellige Sinterklaas-sfeer. Natuurlijk schuiven er gasten aan tafel en hopelijk heeft Sinterklaas even tijd om aan te schuiven. Ook zal de winnaar bekend worden gemaakt van “Raad het Sinterklaas-geluid”. Kijk hier hoe meegedaan kan worden aan deze prijsvraag.

Het programma Nou èn!? wordt uitgezonden op zaterdag tussen 9.00 en 10.00 uur bij Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×