Burgemeester Nobel in 'Aalsmeer Politiek'

Jeroen Nobel2Het politieke programma ‘Aalsmeer Politiek’ ontvangt iedere zaterdag om 12.00 uur politici van de diverse partijen om samen met hen de politieke week door te nemen. Deze week ontvangen de programmamakers echter een bijzondere gast: burgemeester Jeroen Nobel. Zij zullen het ongetwijfeld hebben over de verlenging van zijn ambtstermijnperiode als waarnemend burgemeester. Zou hij misschien nog langer willen blijven?

Natuurlijk wordt er ook gesproken over de begroting en voordat hij Sinterklaas mag verwelkomen, zal hij ook antwoord geven op vragen van luisteraars. Aalsmeerders kunnen hun vragen aan de burgemeester sturen naar studio@radioaalsmeer.nl en de redactie zal deze meenemen in de uitzending.

Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×