Lennart: van Radio Aalsmeer naar internationale top

Lennart BaderElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week bestuurslid, radiodier en medewerker van het eerste uur Lennart Bader aan het woord. De man die van zijn hobby zijn werk kon maken.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 9 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×