Marco den Haan gast 'Door de Mangel'

Marco den Haan (foto vader)Afgelopen maandag was Vincent van der Laan te gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. De 101e gast vertelde een enthousiast, betrouwbaar en positief persoon te zijn. De sales controller gaf aan nog altijd te genieten van het voetbalspelletje en weinig hinder te ondervinden van het syndroom van Gilles de la Tourette.

Ook Vincent droeg een nieuwe gast voor en koos voor Marco den Haan. Deze voormalig eigenaar van Bon Ami en tegenwoordig coördinator jeugdinlopen bij de gemeente Aalsmeer zal, komende maandag vanaf 19.00 uur door de mangel worden gehaald door Mylène en Elbert. Vincent wil weten hoe hij het heeft ervaren nu, na gestopt te zijn met Bon Ami, om op deze manier met de jeugd om te gaan.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Gepubliceerd: 9 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×