Lifestyle, cabaret en handbal in 'Vrijdagavondcafé'

Vrijdagavondcafé_09-2014Vrijdagavond om 21.00 uur staan de deuren van het Vrijdagavondcafé weer open voor een gezellige en bomvolle uitzending. Ron en Caroline ontvangen deze week weer verschillende gasten in de studio en maken vooral veel ruimte voor muziek uit de 80s, 90s en de hits van nu. Deze week is het weer tijd voor de maandelijkse rubriek van Kirsten. Zij neemt de luisteraar mee op het gebied van uitgaan en lifestyle in Kirsten’s vrijdagavond Mini Magazine. Ook is er aandacht voor het cabaret van Pepijn die deze week optreedt in cultureel-café Bacchus en besteden we aandacht aan de Europacup van handbalvereniging Aalsmeer die deze zaterdag in de Bloemhof spelen tegen Israel. Natuurlijk is er het wekelijkse radiospel de Twitterhit. Hiermee maakt de luisteraar tussen 21.00 en 23.00 kans op twee kaarten voor een film naar keuze in Bioscoop Aalsmeer.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×