‘Vrijdagavondcafé’ met de Sint en live muziek

Vrijdag december vieren de makers van ‘Vrijdagavondcafé’ het tweejarig bestaan. In de studio ontvangen zij de bekende Aalsmeerse Sinterklaas die ieder jaar een bezoek brengt aan het presentatieteam van ‘Vrijdagavondcafé’. Het was ook deze Sint die twee jaar geleden op de knop mocht drukken bij de start van dit
leuke gevarieerde wekelijkse radioprogramma. Alle luisteraars zijn van harte welkom om langs te komen. Er is voor iedereen iets te drinken en er zijn natuurlijk pepernoten. Gezellig wordt het zeker want ook de Aalsmeerse band ‘Van Alles en nog Wat’ kom live optreden in de studio. Zij spelen top-40 nummers, maar hebben voor deze gelegenheid tevens een speciaal Sinterklaas-lied op het repertoire staan.

Bekijk ook deze leuke video:

 

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×