Sportief 'Weekend Magazine'

Remco van Dam

Vandaag, zondag 29 november zitten vanaf 2 uur Eric Spaargaren en gast-presentator Mark Simoons klaar om je een gezellige zondagmiddag te bezorgen. Het is een druk weekend vol activiteit in de regio.

Zo bellen Mark en Eric met de heren van FIQAS Aalsmeer op Schiphol die net geland zijn van hun Israëlische avontuur. Remco van Dam vertelt alles over de wedstrijd. We bellen ook met de spelers van FC Aalsmeer zondag hoe de topper aan de Dreef was op zaterdag. Ook de dames van FIQAS Aalsmeer spelen een topper in hun klasse. We zijn live aanwezig bij FC Aalsmeer zondag die tegen de koploper Sporting Martinus spelen. Ook hebben we een reporter bij RKDES.

We bellen met Rob van brasserie Oevers over de winterfair die bezig is en we bellen met feesterij de Bok waar een dansevenement is op zondagmiddag.

Verder heerlijke muziek en een hoop gezelligheid op de zondagmiddag met Mark en Eric tussen 14 uur en 17 uur op Radio Aalsmeer.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 november 2015 om 10:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×