Hij komt!

Sint bij Radio AalsmeerVia de uitstekende contacten die Kim (van ‘Let’s Go’) heeft in het Pietenhuis hebben we contact kunnen krijgen met de planningspiet op het secretariaat.  Aanvankelijk leek de Sint het zo druk te hebben dat hij dit jaar geen tijd had voor een persoonlijk bezoek, maar vorige week kregen we toch een heugelijke bericht. De Sint komt naar de studio van Radio Aalsmeer, vergezeld door een paar van zijn leukste Pieten.

Vorig jaar werd het een spannende avond waarbij Marcel op het nippertje aan de zak naar Spanje is ontkomen en Marjolein zo veel chocolade heeft gegeten dat ze tijdens het Marjolijstje behoorlijk misselijk is geweest. Hoe zal het komende zondag aflopen? Luister van 20.00 tot 00.00 naar ‘Nerdalert’ en het ‘Marjolijstje’.

Live chatten met de Sint en zijn Pieten? Ga tijdens de show naar http://chat.mibbit.com en kies als channel #nerdalert. Tot dan!

Het programma Nerdalert wordt iedere zondag uitgezonden van 20.00 – 23.00 uur.  “Het Marjolijstje” wordt iedere zondag uitgezonden van 23.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 november 2015 om 22:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×