Oud-tophandballer Boomhouwer in 'Door de Mangel'

Kees BoomhouwerAfgelopen maandag was Erik de Rijk te gast in ‘Door de Mangel’. De 103e gast vertelde zijn leven lang al schoenen te verkopen en in zijn vrije tijd prachtige foto’s te maken van vogels en andere dieren. De natuurfotograaf omschreef zichzelf als vriendelijk, humoristisch en een ‘goedzak’. De Rijk verwacht de laatste in de familie te zijn die actief zal zijn in de schoenenwinkel in de Dorpsstraat.

Ook Erik heeft een nieuwe gast gevraagd plaats te nemen achter de microfoon. Aalsmeers grootste handballer van weleer en tegenwoordig eigenaar van een tabakswinkel Kees Boomhouwer. De Rijk wil graag weten hoe zijn leven is gelopen na de topsport. Dit en veel meer kunt u komende maandag vanaf 19.00 uur horen in ‘Door de Mangel’ dat wordt gepresenteerd door zus en broer Mylène en Elbert.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 november 2015 om 22:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×