Robin Schouten: 'Muziek moet zijn werk doen; kippenvel geven...'

Robin SchoutenElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week programmamaker Robin Schouten aan het woord. De security officer bij ABN AMRO maakt al ruim een jaar een wekelijkse radioshow op vrijdagavond waarin muziek de boventoon vormt en bedoelt om je alvast in een ‘weekend-stemming’ te brengen. Schouten is eigenlijk zijn hele leven al radiomaker.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 23 november 2015 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×