Elbert Huijts: 'We tikken elkaar wel eens aan onder tafel...'

Elbert HuijtsElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week bestuurslid (secretaris) en programmamaker Elbert Huijts aan het woord. De zorgcoördinator en docent Nederlands bij  Wellantcollege de Groenstrook maakt al sinds zijn pubertijd radio. Tegenwoordig iedere maandagavond met zijn zus de talkshow ‘Door de Mangel’ en één keer in de vier weken het ‘Weekend Magazine’ op zondag. De Kudelstaarter zegt besmet te zijn met het radiovirus en daar is geen medicijn tegen opgewassen.Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 14 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×