Schrijfster en wereldreiziger in ‘Door de Mangel’

katelijn berghoefHet populaire maandagavond programma ‘Door de Mangel’ ontving afgelopen week de Aalsmeerse saxofonist en basisschool juf Anne Kee Berghoef. Zij speelt in de bekende Aalsmeerse band ‘Ten Beers After’! Naast muziek en kinderen is de natuur een grote hobby van haar. De oefenavonden zijn de momenten waarop zij even lekker kan ontladen en de waan van alledag weer aankan. Haar oud-directeur Jan van Veen kwam ook nog even langs om o.a. te vertellen dat Berghoef ook een goede actrice is, altijd handig als je iedere dag voor de klas staat. Ook Anne Kee heeft een nieuwe gast gevraagd voor komende maandag. Zij zocht het lekker dicht bij huis en vroeg haar zus Katelijn Berghoef. Anne Kee over haar zus: “Zij woont nu weer naast ons, nadat ze in Parijs, Kosovo en Honduras heeft gewoond. Ook schreef zij een boek: ‘Een bed in Afrika’. Ik wil graag weten hoe het is nu weer in Aalsmeer te wonen.”

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×