Keiharde Kerst in '‘t Marjolijstje'

Keiharde KerstHet Marjolijstje, een wekelijkse radioshow met alternatieve muziek rondom een wekelijks wisselend thema, zorgt zondagavond 27 december voor een bijzondere afsluiter van het jaar. Marjolijn dacht: 27 december is een schitterende dag voor een kerstspecial. En niet zomaar wat kerstmuziek, maar vanaf 23.00 uur kerstmuziek op de radio die je niet zo veel hoort: rock. Het thema voor deze uitzending is dan ook gedoopt tot ‘Keiharde Kerst’, met onder andere muziek van ACDC, Guns ’n Roses en Alice Cooper.

”t Marjolijstje’ wordt iedere zondag uitgezonden van 23.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×