Uitbuik 'Weekend Magazine'

uitbuikenDe gourmetlucht zit nog in de gordijnen en de restjes van het kerstdiner worden opgewarmd om op te eten: het is ‘Derde Kerstdag’. Op de achtergrond kunt u Radio Aalsmeer aanzetten, want dan verblijden presentatoren Kim Maarse en Eric Spaargaren u met een heuse ‘Uitbuikshow’. Na Kerst is de Laatste Werkdag het volgende evenement. Kim en Eric behandelen alle uitgaansmogelijkheden op de laatste werkdag woensdag 30 december. We bellen met alle horeca met de vraag: “Wat is er bij jullie te doen?”. Verder aandacht voor de Stem van de Bok en een (sportieve) terugblik met de plaatselijke eerste teams. Een bomvolle en gezellige van 14.00 tot 17.00 uur.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×