Deborah Bothe: 'Bij ons thuis stond altijd de radio aan'

Deborah BotheElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week columniste en mede-presentator in het programma ‘Vrijdagavondcafé’ Deborah Bohte aan het woord. De community manager bij  KWF Kankerbestijding maakt nog niet zolang radio. Zij maakt een item over social media en presenteert tegenwoordig ook per toerbeurt samen met Ron Leegwater het wekelijkse radiocafé. Zij vertelt in het interview niet zonder radio te kunnen. Vroeger stond bij haar thuis altijd de radio aan. Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 21 december 2015 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×