Amsterdamse Aalsmeerder in ‘Door de Mangel’

Frank van KlingerenDe wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer heet ‘Door de Mangel’. Wekelijks is er een Aalsmeerder of Kudelstaarter te gast die wordt doorgezaagd over zijn of haar leven. Afgelopen week nam de Aalsmeerse wereldreiziger en schrijfster Katelijn Berghoef plaats achter de microfoon. Zij heeft voor diverse hulpverleningsinstanties gewerkt in landen als Honduras, Siera Leone en Kosovo. Momenteel doet zij echter niet meer van de ‘spannende dingen’ en heeft haar rust gewonden in haar ouderlijke huis in de Wilgenlaan. Natuurlijk heeft Katelijn een nieuwe gast uitgenodigd voor de laatste uitzending van 2015. Maandag 28 december zal tussen 19.00 en 20.00 uur Frank van Klingeren, een ras echte Amsterdammer en muziekmens, gemangeld worden. Berghoef wil graag weten hoe het hem is gelukt een voet tussen de deur te krijgen in Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 december 2015 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×