Burgemeester Nobel in 'Halte Zwarteweg'

Halte Z-burgemeesterDonderdag 31 december is om 18.00 uur in ‘Halte Zwarteweg’ een exclusief interview te beluisteren met Jeroen Nobel, waarnemend burgemeester van Aalsmeer. Nobel zal antwoord geven op vragen als ‘Waarom bent u de politiek ingegaan?’, ‘Wat was de opdracht die u meekreeg van de commissaris van de koning? en ‘Hoe is de kanteling van de AWBZ naar de WMO verlopen in de gemeente?’ Verder wordt er ook gesproken over zijn verdere politieke ambities. Het interview zou in eerste instantie uitgezonden worden op 24 december, maar door een technisch probleem is dit niet gelukt. Komende donderdag een nieuwe poging!

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×