‘Vrijdagavondcafé’ in kerstsfeer

kerst top 10 vanHet ‘Vrijdagavondcafé‘ is deze week een echt Kerstcafé. Ron, die deze week samen met Kirsten presenteert, ontvangt weer diverse gasten in de studio en aan de telefoon. Onder andere schuift Jan van Café-bar Joppe aan om te vertellen over de EindejaarsQuiz 2015 en over het optreden van Popkoor Sonority in Kerstsfeer.

Ook komt Caroline van ‘Kliek en Co’ vertellen over wat je kunt doen met je kerstkliekjes tijdens de kerstdagen. Kirsten heeft haar ‘Vrijdagavond Mini Kerstmagazine’ en in Ron’s Top 40 Hitarchief wordt teruggekeken op een hele grote kersthit. En natuurlijk is er de Twitterhit. Deze week is het thema natuurlijk jouw ultieme favoriete Kersthit. Geef jouw inzending door via Twitter: Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina van ‘Vrijdagavondcafé‘ en maak kans op 2 kaarten voor Bioscoop Aalsmeer voor een film naar keuze. En we geven deze week de twee beloofde kaartjes weg voor Rudolph’s X-mas voorstelling in het Crown Theater, maar daar moet je dan wel een vraag voor beantwoorden. Welke vraag? Luister mee tussen 21.00 en 23.00 uur aanstaande vrijdag en je maakt kans.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×