Saxofoniste Anne Kee Berghoef gemangeld

saxofoon AnneKeeHet bekende maandagavond programma ‘Door de Mangel’ ontving afgelopen week de Kudelstaartse rockzangeres Marion Giesberts. Zij verzorgt de vocals in de band GotIt! Muziek is een enorme passie voor haar en daarnaast gaf zij aan een doorzetter en trots te zijn. Giesberts heeft een ingewikkelde jeugd gehad, maar heeft haar plek gevonden in Kudelstaart. Ook Marion heeft een nieuwe gast gevraagd voor komende maandag. Dat is Anne Kee Berghoef geworden. Giesberts kent haar van uit de muziekwereld, want Anne Kee is saxofonist bij ‘Ten Beers After’. De Kudelstaartse wil graag weten hoe Berghoef het spelen in een band kan combineren met het drukke bestaan van alledag.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 december 2015 om 23:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×