Meindert van der Zwaard: "Samen zijn we Radio Aalsmeer"

Meindert van der ZwaardElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week programmamaker Meindert van der Zwaard aan het woord. De grafisch vormgever bij drukkerij Noordhoek maakt al ruim twee jaar een wekelijks muziekprogramma op donderdagavond waarin vele leuke items verwerkt zitten en diverse muzieksoorten langskomen. De Aalsmeerder maakt al vanaf zijn puberleeftijd radio en fan van Wessel van Diepen en Edwin Evers.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 7 december 2015 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×