Maak je kersthapjes met ‘Let’s Go’

kersthapjesKomende vrijdag is er weer een gezellige ‘Let’s Go’ te horen tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. Kim en Joey ontvangen zoals iedere week gezellige gasten in de studio. Zo komen er kinderen van Switch for Kids langs in de studio samen met Aletta. Zij gaan alles vertellen over wat zij de afgelopen weken allemaal hebben geleerd: zoals yoga, gezonde voeding en lekker in je vel zitten.

Moet jij voor het kerstdiner op school, je sportclub of gewoon thuis ook iets lekkers maken en weet je niet wat? Geen nood! Danielle komt langs en zij gaat je tips geven wat je allemaal voor lekkers kan maken. Ook krijgen we bezoek van kinderboerderij Boerenvreugd. Ze komen vertellen over de kerstmarkt op 13 december.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Natuurlijk draaien Kim en Joey ook je favoriete hits. Heb jij een favoriete plaat die je wilt horen? Of wil je een nummer aanvragen voor je geheime liefde of juist voor je favoriete juf? Het kan allemaal1 Laat het ons weten via letsgo@radioaalsmeer.nl of bel vrijdag naar de studio op 0297-325858. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om even langs te komen. Volg ‘Let’s Go’ via Facebook, Instagram of Twitter, dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

 

Gepubliceerd: 6 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×