Rudolph van Veen in 'Vrijdagavondcafé'

Rudolph van VeenDe bekende Aalsmeerse Sint en zijn bekende Hoofd-Piet waren afgelopen vrijdag te gast bij Radio Aalsmeer. Het was weer een dolle boel. Dat zal het ook komende vrijdag weer worden tussen 21.00 en 23.00 uur. Deze week een interview met tv kok Rudolph van Veen over zijn X-mas theatershow in het Crown Theater. Zo worden er kaarten weggegeven in Rudolph’s Kerst Kwis aan een luisteraar. Ook ontvangen Ron en Caroline deze week hun eigen radio kok Marc Eveleens met leuke gemakkelijke kerstdiner tips. En de Twitterhit (hoe toepasselijk) staat in het teken van ETEN. Welke hit met dit thema weet jij te verzinnen?

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×