Op maandag staat de Aalsmeerder centraal

Marion GiesbersDe maandagavond is een avond waar de Aalsmeerder centraal staat. In twee achtereenvolgende programma’s is wekelijks een plaatsgenoot te gast. Om 19.00 uur start het programma ‘Door de Mangel’. Daarin wordt de gast een uur lang gemangeld en komt de luisteraar alles over hem/haar te weten. Uiteraard mogen de luisteraars ook vragen stellen via de telefoon, mail of Twitter. Afgelopen maandag was oud-tophandballer Kees Boomhouwer te gast. Hij omschreef zichzelf als een eerlijk, sociaal en (bloed)fanatiek persoon. Tevens stelde hij dat hij meer uit zijn sportcarrière had kunnen halen, als hij eerder met zijn hoofd was gaan handballen. Volgende week is de Kudelstaartse Marion Giesberts te gast. Zij is leadzangeres van ‘Got-It’, een band met een breed repertoire aan nummers van bijvoorbeeld Anouk, Live, Skunk Anansie en Brian Adams.

Het wekelijkse muziekprogramma ‘De Top 10 van…’ ontvangt op maandag 7 december de Aalsmeerder Jaco Schaatsenberg. Vanaf 20.00 uur zullen zijn 10 meest favoriete nummers door de ether schallen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.
De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×