Sem van Hest: 'Radio kan voor veel mensen tederheid brengen'

Sen van HestElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week programmamaker Sem van Hest aan het woord. De docent toeristische topografie aan de World Travel School maakt nog niet zo lang radio, maar is inmiddels al een gevestigde naam geworden. Zelfs zijn familie in de VS luistert wekelijks naar zijn programma. En waarom hij radio is gaan maken? Dan hoeft hij het huishouden niet te doen…

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 30 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×