‘Halte Zwarteweg’ gaat uiteten

Eten in de OlmenDonderdag kunt u in ‘Halte Zwarteweg’ luisteren naar een interview met Annette Dekkers over het buurtrestaurant “Eten in de Olmen” in Amstelveen. Dit is een initiatief van Woonzorg Nederland en buurtbewoners uit de wijk Groenelaan. De bedoeling is een restaurant te bieden voor jong en oud, man of vrouw. Geprobeerd wordt de drempel zo laag mogelijk te houden om jong en oud ter wille te zijn. Het restaurant moet een echte ontmoetingsplek worden voor jong en oud. Het buurtrestaurant wordt geëxploiteerd door vrijwilligers uit de wijk Groenelaan. Er is geen winstoogmerk.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×