Bram Heijstek: 'Met droge strot kun je niet presenteren'

Bram HeijstekElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt dit keer brugwachter, presentator van ‘Gospetracks’, programma- en jinglemaker Bram Heijstek sr. aan het woord. Hij heeft een rijk verleden als radiomaker, o.a. bij andere lokale zenders en ziekenomroepen. Door zijn radiowerk in handen van de Heer te leggen, kwam hij bij Radio Aalsmeer terecht.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 11 januari 2016 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×