Peter Lievaart in ‘Door de Mangel’

Lievaart_PeterIedere maandagavond is het om 19.00 uur tijd voor een goed gesprek. In de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ wordt een Aalsmeerder of Kudelstaarter een uur lang het hemd van het lijf gevraagd door zus en broer Mylène en Elbert Huijts. Vorige week nam Nederlands eerste EKO-kweker, basketbaltrainer en oud-docent Kees Buskermolen plaats in de studio. De drie woorden die bij hem passen zijn rustig, analytisch en beweging. Buskermolen heeft als hobby klimmen en vindt het leuk andere mensen te laten groeien.

Uiteraard heeft Kees ook weer een nieuwe gast uitgenodigd voor 111e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 18 januari zal onderwijsman en teamleider Peter Lievaart achter de microfoon kruipen. Zij kennen elkaar van vroeger van de basketbalvereniging. Buskermolen wil van hem weten of de liefde voor basketbal erfelijk is.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 januari 2016 om 21:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×