Diverse interessante gasten

HZ_Mieke Lakeman1In ‘Halte Zwarteweg’ komende donderdag een interview met zorgbemiddelaar Mieke Lakeman van Heliomare. Zij vertelt wat het werken als zorgbemiddelaar inhoud en wat haar taken zijn bij deze zorginstelling.
Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Op zaterdag wordt u wekelijks bijgepraat over alles wat er op politiek gebied is gebeurd in ‘Aalsmeer Politiek’. Vanaf 12.00 zijn Marjanne Vleghaar en Erik Abbenhues van de VVD aan de beurt. Uiteraard komen de zienswijze van de VVD op de aangenomen woonagenda en overige ontwikkelingen in het Aalsmeerse politieke landschap aan bod.
Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. In de aflevering van maandag 8 februari zal Wim Engel, bekend van bakkerij Vooges, zijn favoriete 10 nummers uit zijn leven laten horen.
De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×