‘Let’s Go’ zonder Kim maar met Joey en Dennis

VLet's Go_2016-02-01rijdag is het weer tijd voor ‘Let’s Go’ met Joey maar zonder Kim. Dennis neemt plaats achter de microfoon en samen met Joey maakt hij er een gezellige uitzending van. Heb je een vraag, wil je je favoriete nummer aanvragen of heb je iets leuks te vertellen? Bel dan vrijdag naar de studio of chat gezellig mee…en natuurlijk ben je ook van harte welkom in de studio. Volg ‘Let’s Go’ via Facebook, Instagram of Twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×