Cock Bareuh in ‘De Top 10 van…’

Cock Spaargaren‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Judith Keessen en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings.

In de aflevering van maandag 1 februari zal één van de medewerkers van het eerste uur bij Radio Aalsmeer, Cock Bareuh, zijn favoriete 10 nummers uit zijn leven laten horen. Bareuh start overigens vanaf zaterdag 6 februari met een nieuw programma  met de naam ‘Collectables’. Van 00.00 tot 02.00 uur zal Cock platen laten horen die iedere muziekliefhebber eigenlijk in zijn of haar platenkast zou moeten hebben staan.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×