Columniste en docente in ‘Door de Mangel’

Jannie Mosk_haaknaaldenOp maandagavond ontvangen zus en broer Mylène en Elbert iedere week om 19.00 uur weer een Aalsmeerder of Kudelstaarter voor een goed gesprek. In de talkshow ‘Door de Mangel’ worden wekelijks een spervuur aan vragen afgevuurd op een plaatsgenoot. Vorige week was het teamleider en vader van drie kinderen Matthijs Ran die ondervraagd werd. De drie woorden die bij hem passen, zijn sportief, enthousiast en vrolijk. Ran is gymdocent en daarnaast teamleider bij het HWC in Amstelveen, zijn eigen middelbare school. Hij komt uit een echte onderwijsfamilie en is geboren in Amsterdam, opgegroeid in Amstelveen en inmiddels 12 jaar woonachtig in Aalsmeer. “Ik kan beide functies goed scheiden. Het voordeel is dat ik met ook moet omkleden als ik les ga geven en dan is het ook zichtbaar dat ik een ander pet op heb”.

Uiteraard heeft de teamleider van het HWC ook een nieuwe gast uitgenodigd voor 113e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 1 februari zal zijn voorganger en columniste Jannie Mosk-Valkema in de studio plaats nemen. Matthijs wil graag weten of haar inspiratie ooit opdroogt en of zij ook, nadat zij haar werkzaamheden weer heeft opgepakt, zal blijven schrijven.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×