Koen Overbeek: 'Ik was grootaandeelhouder bij Otto'

Koen OverbeekElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt dit keer opnieuw een van de medewerkers van het eerste uur aan het woord. Koen Overbeek ontdekte Radio Aalsmeer destijds tijdens de profronde Aalsmeer. Hij meldde zich aan en werd door Martin Verbeek naar cursus gebracht in Hoofddorp. In de beginjaren opende Koen samen met Lennart de programmering op zaterdagochtend. Nu maakt hij op maandag ‘Dragnet’, het programma dat doet waar het zin in heeft.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 1 februari 2016 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×