Stamtafel in het teken van overlijden Han Carpay

han carpay-4793Vandaag, 4 februari 2016, bereikte ons het trieste bericht dat Han Carpay, collega journalist en oprichter van Aalsmeer Vandaag, gisteravond op 67 jarige leeftijd is overleden. We zijn geschokt door Han’s plotselinge overlijden en zijn hem veel dank verschuldigd voor de fijne samenwerking. Een journalist in hart en nieren is van ons heengegaan, wat zullen we hem missen.

Afgelopen zondag nog maakte Han bekend een stap terug te doen als hoofdredacteur van Aalsmeer Vandaag. Hij wilde van leuke dingen gaan genieten. Vanavond zou hij daar in Stamtafel Aalsmeer over komen vertellen. De uitzending van Stamtafel Aalsmeer van vanavond zal in plaats daarvan geheel in het teken staan van Han Carpay. Met diverse gasten herdenken we hem en kijken we tussen 20:00 en 21:00 uur terug op wat hij voor Aalsmeer betekend heeft. Tussen 21:00 en 22:00 uur zal de uitzending van ‘Door de Mangel’ worden herhaald, waarin Han eind 2013 te gast was.

Het bestuur, de programmaleiding en medewerkers van Radio Aalsmeer wensen zijn familie en iedereen die hem een warm hart toedraagt veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Han, bedankt!

Gepubliceerd: 4 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×