Docent levensbeschouwing in ‘Door de Mangel’

Jpeg

In de talkshow ‘Door de Mangel’ kunt u wekelijks luisteren naar een goed gesprek. Vorige week was het columnist en docente Jannie Mosk-Valkema die bevraagd werd. De drie woorden die op haar van toepassing zijn, zijn: creatief, enthousiast en (tamelijk) remloos. Mosk is docente economie, maar schrijft in haar vrije tijd ook columns. Uiteraard heeft deze schrijfster een nieuwe gast uitgenodigd voor 114e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 8 februari zal haar man Peter Mosk achter de microfoon plaats nemen. Mosk is ook werkzaam in het onderwijs als docent levensbeschouwelijke vorming in Alkmaar. Jannie wil graag weten hoe hij, als hij over drie jaar met pensioen gaat, zijn boodschap over het leven wil gaan uitdragen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×