DJ Mason in ‘Start-Up’

DJ MasonEen relatief nieuw programma op Radio Aalsmeer is ‘Start-Up Radio’ waar startende ondernemers en muzikanten een podium krijgen. Er wordt o.a. gepraat over passie en drijfveren, het vinden van klanten of publiek en het creëren van een relevant netwerk. Op zaterdag 13 februari komt bij ‘Start-Up Radio niemand minder dan Iason Chronis, beter bekend als DJ & Producer Mason. Hij zal zijn persoonlijke verhaal vertellen en veel (live) muziek ten gehore brengen. We zijn vereerd dat deze wereldartiest naar Radio Aalsmeer komt.

‘Start-up Radio’ wordt maandelijks op zaterdagavond van 21.00 tot 22.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×