Liefdevol uurtje in ‘Sem op Zaterdag’

ValentijnsdagIn het kader van de aanstaande Valentijnsdag (14 februari) besteedt ‘Sem op Zaterdag’ aandacht aan ‘love songs’. Op zaterdag 13 februari om 11:00 schotelt Sem van Hest u muziek voor van het meest bezongen thema in de muziek: liefde. Van pop tot jazz, van zwijmelend tot rauw, er is keuze genoeg. De playlist van deze Valentijnsuitzending bestaat uit Ella Fitzgerald, Martina McBride, Frank Sinatra, Joe Cocker, Sarah Vaughan, Zarah Leander, Francoise Hardy, Elvis Presley en Frans Halsema. Fijne Valentijn!

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 februari 2016 om 22:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×