‘Door de Mangel’ ontvangt Matthijs Ran

katja mali portretfotograaf amstelveen

Iedere maandagavond is het om 19.00 uur weer tijd voor een goed gesprek. In de talkshow ‘Door de Mangel’ kun je wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter beter leren kennen. Zus en broer Mylène en Elbert Huijts vuren wekelijks een spervuur aan vragen af op een plaatsgenoot. Vorige week was het schoolleider en basketballer Peter Lievaart die ondervraagd werd. De drie woorden die bij hem passen, zijn bewegelijk, lui en denker. Lievaart denkt graag over de dingen na; waarom doen we de dingen die we doen en doen we ze goed? Naast een bijna obsesievelijke drang om te basketballen in zijn jeugd, speelt Peter nu graag het Japanse behendigheidsspel ‘kendama’.

Uiteraard heeft de schoolleider van Wellantcollege Westplas Mavo ook weer een nieuwe gast uitgenodigd voor 112e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 25 januari zal zijn vakgenoot en gymdocent Matthijs Ran achter de microfoon kruipen. Zij kennen elkaar vanwege hun werk en Lievaart wil van hem weten hoe hij zijn lesgevende taak kan combineren met het schoolleiderschap.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×