Joey Kaandorp: 'Radio heeft me echt geholpen'

Joey KaandorpElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt dit keer een van de jeugdmedewerkers van de omroep aan het woord. Joey Kaandorp zou zonder Radio Aalsmeer niet eens hebben bestaan, immers zijn ouders leerden elkaar ‘bij de radio’ kennen. Hij doet de techniek bij het familieprogramma ‘Let’s Go’, maar presenteert ook mee. Op termijn wil Joey de overstap maken naar een groot radiostation.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 18 januari 2016 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×